O dogodku

Kaj počnemo študenti biologije in sorodnih ved? S čim se ukvarjamo, kaj raziskujemo? Kaj nas zanima?

S čim se ukvarjajo uveljavljeni raziskovalci na inštitutih v Sloveniji?

Društvo študentov biologije je 23. 9. 2016 organiziralo prvo konferenco študentov bioloških znanosti – BIOSFERA. Potekala je na Oddelku za biologijo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Na konferenci so sodelovali 4 vabljeni predavatelji in 12 študentov s kratkim predavanjem, poleg tega pa so študenti predstavili svoje delo tudi z 19 plakati. Skupaj s poslušalci se je konference udeležilo kar 120 ljudi!

 

Fotografije z dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

S klikom na spodnjo naslovnico prenesete zbornik konference.

 

 

Člani organizacijskega odbora v letu 2016 smo bili David Škufca, Ester Premate, Behare Rexhepi in Eva Pavlovič. Za sodelovanje se iskreno zahvaljujemo članom programskega odbora (doc. dr. Gregor Belušič, doc. dr. Matej Butala, doc. dr. Jasna Dolenc Koce, prof. dr. Rok Kostanjšek, asist. dr. Aleš Škorjanc, prof. dr. Davorin Tome), za pomoč pri izvedbi konference pa tudi vsem kolegom študentom (Gašper Šolinc, Tjaša Pršin, Rudi Kraševec, Anja Pekolj, Eva Erzar, Ana Pšeničnik). Na konferenci sta fotografirala Jan Šuštar in Nejc Draganjec, ki je tudi pomembno prispeval k oblikovanju te spletne strani.